Actuacions musicals

La millor música per acompanyar la millor festa del tomàquet tradicional!

Sabem que gaudireu dels nostres tallers i de les exposicions, però volem crear un ambient perfecte per elevar l’experiència al següent nivell. Per això us portarem gran música, per passar un gran dia!

Qui vindrà?

Plou: aquest grup català nascut el 2016 s’ha proposat animar-nos la tarda a ritme de pop i folk català. El Pol, l’Esteve, el Pau i l’Ernest conformen aquesta banda que es va donar a conèixer per primera vegada a finals de 2016 amb la maqueta del seu tema Girona. 

Plou ha arribat per quedar-se al panorama musical català a través de les seves cançons plenes de tornades que s’enganxen i històries originals que transmeten missatges que no deixen indiferent a ningú.

Quartet de jazz: què millor que una sessió de jazz pur per acompanyar un àpat ple de tomàquets? Amb Dylan Chandler al saxo tenor, Pau Cardona al baix, Soren Alcaraz a la bateria i Àlex Guzmán a la guitarra pretenem crear un ambient ideal per fer una pausa entre activitats.

La màgia del jazz més pur, ple d’improvitzacions i ritmes electritzants ens enamorarà una vegada més a la FESTOM. Bona música, gran menjar i els tomàquets més variats, hi ha algún pla millor?