El Gran Tomàquet

Bases del concurs:

Qui s’hi pot presentar: ja siguis professional com amateur de la fotografia, esteu convidats a presentar un màxim de tres fotografies per categoria de forma totalment gratuïta. Les fotografíes han de ser inèdites, és a dir, que no s’hagin presentat anteriorment a cap altre concurs de fotografia.

Categories: 

  • La cuina del tomàquet
  • El cultiu del tomàquet
  • Varietats tradicionals de tomàquet

Format de les fotografíes: El format serà digital (JPEG) i amb unes dimensions de màxim  1920 píxels de costat i un mínim de 1080. El fitxer no podrà superar en cap cas els 5 MB.

Inscripció: La inscripció s’obre el dia 5 de juliol de 2017 i es tanca el dia 31 d’agost de 2017. Les fotografíes s’han d’enviar al correu festom.17@gmail.com. En el cos del missatge cal que hi indiqueu el vostre nom i cognoms, un número de telèfon i la vostra direcció de correu electrònic. A més per cada fotografía és necessari que hi constin el títol de la fotografía i la categoria a la que es vol presentar.
Exposició: Les cinc millors fotografíes de cada categoria s’exposaran a la FESTOM. La selección la durà a terme el nostre jurat compost per membres de l’equip d’investigació de la Fundació Miquel Agustí.
Premis: Al primer classificat de cada categoria se li entregarà una caixa de tomàquets, un pack de llavors i una semarreta de la FESTOM.
Drets d’autor: Els autors són els únics propietaris dels drets de les seves fotografíes i només cedeixen els drets d’exhibició i publicació de les imatges que presenten per temes relacionats amb aquest concurs, a excepció de les imatges premiades que queden en poder de l’arxiu de la Fundació Miquel Agustí i el projecte TRADITOM, els quals es reserven el dret de publicació.