Showcooking

Voleu veure la cuina més moderna en primera fila? 

Podreu veure de primera mà com en són d’aprofitables els tomàquets. Us en fareu creus de l’enorme varietat d’elaboracions que es poden preparar amb aquest fruit tant popular. Tindrem els menús més excepcionals de la mà dels millors xefs:

El Celler de Can Roca:  El compromís d’El Celler de Can Roca amb la cuina i l’avantguarda, i la seva vinculació  amb l’academicisme, l’ha dut a defensar el diàleg entre pagesia i ciència. El tercer millor restaurant del món segons la llista 50 World’s Best Restaurants i propietari de 3 estrelles Michelin ens envia al seu xef d’I+D, Bernat Plana, i un dels seus estudiants en pràctiques, Kike Gallardo, per enamorar-nos amb un menú ple de tomàquets, sabors i textures increïbles.

Mikel Díez – CETT: l’ex-xef del restaurant Enoteca de Paco Pérez (2 estrelles Michelin) va deixar aquest establiment fa tot just un any per vindre a transmetre els seus coneixements als alumnes de l’Escola d’Hoteleria, Turisme i Gastronomia de Barcelona. Motivat pel constant aprenentage, Mikel Díez no deixa de sorprendre amb les seves delicades i sabroses creacions. Aquest 16 de setembre podrem gaudir de la seva inacabable passió  i creativitat amb un plat que ens deixarà a tots bocabadats!

Marc Gascons: el xef del restaurant Els Tinars, galardonat amb una estrella Michelin el 2008, gaudeix d’una carrera professional plena d’assoliments increïbles tenint en compte la seva juventut. Ha passat per les cuines de Carme Ruscalleda i Carles Gaig, d’on ha après i s’ha inspirat per arribar a aconseguir una estrella Michelin al restaurant familiar i regentar la cuina de El Informal, restaurant del luxós hotel The Serras. Marc Gascons és un dels xefs convidats a la FESTOM per dilatar-nos les pupil·les i fer-nos salivar amb les seves elaboracions culinàries.

Eugeni Muñoz: una festa no és una bona festa si no s’acaba amb unes bones postres i Eugeni Muñoz és el millor pastisser que podria vindre per endolçar-nos la FESTOM. Aquest reboster de renom va ser galardonat l’any 2013 amb el Premi al Millor Jove Artesà Alimentari Innovador per la Generalitat de Catalunya. Eugeni Muñoz ha estat capaç de modernitzar el negoci familiar i de renovar les receptes tradicionals catalanes per crear postres del més innovadores i d’una excel·lència incomparable.

Consulteu l’horari i veniu a viure el tomàquet!